Excl. BTW: 16,49€
In 1870 richtte de Milanese nobele Egidio Isolabella de gelijknamige Distilleria op. Tijdens zijn verre reizen ging hij opzoek naar ingrediënten om zijn eigen likeur Isolabella Sambuca te ontwikkelen. Door de samenvoeging van de beste ingrediënten waaronder anijs, koriander en turkse rozen is een unieke complexe smaak ontstaan. Inmiddels is Isolabella overgenomen door Illva Saronno, producent van o.a. de wereldberoemde Di Saronno.
Isolabella Sambuca wordt koud of zelfs uit de vriezer gedronken, of volgens de traditionele manier geflambeerd met drie koffiebonen in het glas . De gebrande koffiebonen versterken de heerlijke anijssmaak van de sambuca. Volgens de Italianen staan de drie koffiebonen voor geluk, gezondheid en welvaart. Salute!
Gemaakt door en in onderhoud bij Digibits-Webdesign
Slijterij Wijnhandel De Druiventuin © 2024